مراحل کاشت ایمپلنت دندان

تبلیغات در سایت ما

متخصص ایمپلنت

آخرین مطالب سایت:

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
پشتيباني آنلاين
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 27
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 6
  • بازدید دیروز : 0
  • ورودی امروز گوگل : 1
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 2
  • آي پي ديروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 23
  • بازدید سال : 101
  • بازدید کلی : 1094
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.144.248.24
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • درباره ما
    به وبلاگ من خوش آمدید
    خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



    امکانات جانبی

    مراحل کاشت ایمپلنت دندان

    روشهای جایگزینی دندان نیز با شما بحث میشود. ممکن است از برخی روشهای جایگزین اطلاع کافی نداشته باشید و با مشاوره دندانپزشک روش بهتری را بتوانید انتخاب کنید. مثلا اگر دندانهای زیادی دارید که باید جای خالی آنها پر شود میتوانید از پروتزهای بر پایه ایمپلنت استفاده کنید که ارزانتر تمام میشوند و قابل اطمینان هستند.

    در این جلسه در مورد پرداخت هزینه نیز باید صحبت کنید. دندانپزشک بر اساس نیازهای درمانی شما هزینه ها را براورد میکند و به شما میگوید چگونه باید آن را بپردازید. معمولا برای هر مرحله از درمان هزینه همان موقع گرفته میشود و لازم نیست تمامی هزینه ها را از ابتدا پرداخت کنید.

    در این جلسه مشاوره، نوع ایمپلنت مشخص میشود. ایمپلنت را میتوان تیتانیومی یا زیرکونیا انتخاب کرد. اگر ترجیح شخصی دارید، به تیتانیوم ممکن است آلرژی داشته باشید یا ترجیح میدهید هزینه کمتری بپردازید باید خیلی شفاف خواسته های خود را به دندانپزشک بگویید. همچنین میتوان از طراحی یک تکه یا دو تکه استفاده کرد که هر کدام معایب و مزایای خود را دارند.

    اگر استخوان فک در محل مورد نظر مناسب نباشد، ممکن است استفاده از مینی ایمپلنت و یا پیوند استخوان برای تقویت استخوان توصیه شود. اگر میخواهید پیوند استخوان انجام بدهید باید بازه طولانی تری را برای درمان در نظر داشته باشید.

    پس از این که همه جوانب کار روشن شد، برنامه ریزی درمانی انجام میشود و به شما گفته میشود چه تاریخی برای عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان مراجعه کنید.

    https://www.biohorizons.com/Content/Images/ODSecure-model.png

    1. پیوند استخوان

    در افرادی که استخوان فک در محل کاشت، تراکم یا ابعاد کافی برای نگه داشتن ایمپلنت را ندارد پیوند استخوان لازم است. برای پیوند استخوان میتوان از بدن خود بیمار، از بدن فرد دیگر، از بدن حیوان (معمولا گاو) و یا از مواد مصنوعی استفاده کرد. اگر از بدن خود بیمار استفاده شود احتمال موفقیت درمان بیشتر میشود. پس از پیوند، باید چند ماه صبر کنید تا مرحله جایگذاری ایمپلنت انجام شود چون استخوان به فرصت نیاز دارد تا جوش بخورد. با این حال گاهی در صورتی که پیوند کم باشد و در حفره دندان انجام شود میتوان همزمان با آن، ایمپلنت را هم جایگذاری کرد.

    1. جایگذاری پایه ایمپلنت

    در این مرحله باید از قبل آمادگی داشته باشید. اگر قرار است تحت بیهوشی عمل انجام شود باید ناشتا باشید و اگر تحت بی حسی انجام میشود، وعده قبلی را باید سبک بخورید.

    پس از بی حس کردن بافتها ، با دریل دندانپزشکی فک سوراخ میشود و سوراخ به نوبت با مته هایی با قطر بیشتر بزرگتر میشود تا جایی که به اندازه پایه ایمپلنت میشود. ایمپلنت در سوراخ قرار میگیرد. پس از آن بسته به این که جراحی دو مرحله ای مد نظر باشد یا یک مرحله ای، کمی کار متفاوت است. در روش دو مرحله ای، با پیچ درپوش سوراخ ایمپلنت بسته شده و لثه روی آن را میپوشاند و بخیه میشود. در روش یک مرحله ای، سوراخ ایمپلنت بسته میشود اما لثه روی آن را نمیپوشاند بلکه اطرای ایمپلنت را پوشانده و بخیه میشود و روی ایمپلنت باز می ماند. در صورتی که از طراحی یک تکه (به خصوص ایمپلنت زیرکونیا) استفاده شده باشد، ناگزیر اباتمنت از لثه بیرون میزند. پس از پایان کار، باید چند ماه صبر کنید تا استخوان رشد کند و جوش بخورد.

    1. قالب گیری

    اکنون دندانپزشک ابتدا با عکس پرتوی ایکس باید مطمئن شود استخوان فک به ایمپلنت جوش خورده است. پس از اطمینان، جراحی مرحله دوم شروع میشود. در این مرحله لثه که روی ایمپلنت را پوشانده بود، برش میخورد و باز میشود. پیچ درپوش ایمپلنت باز میشود و هیلینگ اباتمنت در آن قرار میگیرد. از هیلینگ اباتمنت و ایمپلنت قالب گیری میشود. قالب گیری ممکن است به روش تری باز یا تری بسته انجام شود. این در صورتی که است که از اباتمنت سفارشی بخواهید استفاده کنید. در اباتمنت پیش ساخته نیازی به این روش قالب گیری نیست.

    1. اتصال اباتمنت و روکش

    پس از این که اباتمنت و روکش دندان در آزمایشگاه ساخته شد، آماده اتصال بر روی ایمپلنت است. اکنون دوباره مراجعه میکنید تا اباتمنت موقتی از روی ایمپلنت باز شود و اباتمنت اصلی روی آن قرار بگیرد. اباتمنت قطعه ای است که همانند دندان تراشیده شده که روکش میشود، پایه ای برای روکش کردن است. اباتمنت را میتوان تیتانیومی یا زیرکونیا انتخاب کرد. اباتمنت ممکن است صاف یا زاویه دار باشد. دو هفته پس از نصب اباتمنت، روکش روی ایمپلنت وصل میشود. در اینجاست که دیگر کار کاشت دندان به پایان رسیده و میتوانید از دندان ایمپلنتی خود لذت ببرید.

    منبع : مقاله ایمپلنت دندان چیست؟ هزینه کاشت دندان در سال 98 به چه صورت است ؟

    https://drsojodi.com/Dental-implants-cost


    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه:







    تبلیغات
    نویسندگان
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    تبادل لینک هوشمند

      تبادل لینک هوشمند

      برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان متخصص ایمپلنت و آدرس dentalimplant.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






    آخرین نظرات کاربران
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به متخصص ایمپلنت امتیاز دهید